• Michael van ‘t Hoff
  • Persoonlijk advies
  • Arts en chef
  • Veelgestelde vragen
  • Smaakpupil
  • Nieuws
  • Contact
https://michaelvanthoff.nl/uploads/tom-hermans-642316-unsplash_1_20180705_151609.jpg

Volg Michael

In de wetenschap en in de media is de laatste jaren steeds meer aandacht voor het onderzoek naar smaak en dat is positief. Ik ben zelf ook op zoek naar nieuwe manieren om smaken te optimaliseren en ik neem je graag mee in mijn zoektocht.

nieuws
Volop media-aandacht voor Smaakpupil

De afgelopen weken zijn wij met Smaakpupil volop in de media geweest met betrekking tot onze onderzoeksfase. Vele (medische)nieuwssites s…

Lees meer
nieuws
De kwaliteit van leven voorop

Mensen gaan opzien tegen de maaltijden, terwijl het tafelmoment meerdere keren per dag juist een moment moet vormen om fijn samen te zijn…

Lees meer
nieuws
Smaak is zoveel dan wat je proeft

Wie zijn smaak verliest, raakt een stuk levensgeluk kwijt. Zeker 75 procent van alle kankerpatiënten heeft hiermee te maken. Chef-kok Mi…

Lees meer
nieuws
Koken met smaak

Een artikel van Stichting Reuksmaakstoornis.nl Michael van ’t Hoff is chef-kok bij De Burgemeester in Bleskensgraaf en specialiseert z…

Lees meer
nieuws
Interview Chef-kok Michael van 't Hoff

Onlangs hebben wij Michael van 't Hoff gesproken over zijn werk als chef-kok en grondlegger van Smaakpupil. Voor Michael is het belangri…

Lees meer

Copyright Michael van ‘t HoffKvK: 72091924

Ontwerp en realisatie Doordacht